top of page
Telemor kapak-k.jpg

Het is een onmiskenbaar feit dat de stof de maestro van dat orkest is. In een orkest is de maestro de sleutelpersoon die de artistieke leiding geeft, net als de rol van stof in een decoratie. Stoffen zijn de sleutels tot de geest van een ruimte, zoals een maestro dat doet in een lied.

Telemor kapak.png

COLLECTIES

DSC_2477.jpg

Onze inspiratiebron is de natuur! Hoewel we naar dezelfde kant kijken, zien we allemaal verschillende landschappen en dromen we anders. Vervolgens worden er verschillende patronen en verschillende kleuren uit onze gedachten gegoten. Ze zijn allemaal uniek, allemaal geweven met liefde. De BACK TO NATURE-collectie is geïnspireerd op de kleuren van de natuur. Omdat het kleuren van een ontwerp de belangrijkste stap is, en de combinatie van kleuren de kracht heeft om een ​​ontwerp volledig te veranderen. Er zijn veel tussenliggende tinten in het palet van een ontwerper en een goede ontwerper weet dat wanneer een kleur van tint verandert, deze alles kan veranderen.

Telamor_75-1.jpg

Heb je ooit gedacht dat het leven gebaseerd is op contrasten? Goed en slecht; licht en donker. Als slecht niet was, zou het goede geen betekenis hebben; Licht zou zinloos zijn als het niet donker was. Wat het leven zinvol maakt, is eigenlijk de harmonie van contrasten. De GLAMOROUS collectie is een collectie die bestaat uit de harmonie van stoffen met contrasterende karakters. Als u de geest van uw decoratie wilt aanvullen door bij het karakter van de stof te passen, raakt u de stof eerst aan en voelt u deze. Neem dan een slokje koffie, leun achterover en de stof vertelt je automatisch waar het hoort.

DSC0753-650x434.jpg

‘The eyes are the windows of the soul.’ If your eyes reflect your souls, fabrics reflect the souls of your homes like a magical cloak and have the power to change all the personality of the decoration.

In VOGUE Collection, we give strong textures and 3-dimensional look to our designs. If someone wants to add a distinct personality on his surroundings, the fabrics in this collection will help to do that. When you look a well-decorated room, the fabrics in this collection will immediately attracts you and says ‘I am here…’

voguecoll.jpg

"Ogen zijn de spiegel van het hart." Net zoals onze ogen onze ziel weerspiegelen en aanwijzingen geven over onze persoonlijkheid, weerspiegelen stoffen de geest van decoratie en hebben ze de kracht om het karakter van decoratie te veranderen als een magische mantel. Sterke texturen en driedimensionale verschijningen in stoffen trekken de aandacht in de VOGUE-collectie. Wanneer je een andere textuur aan de ruimte wilt toevoegen, zijn de stoffen in deze collectie perfect. Als je een goed ingerichte ruimte binnengaat, zeggen de stoffen in deze collectie ineens "Ik ben er!"

SCORTON_2-300x200.jpg

Geometrie; relaties van dimensionale analogen zoals punt, lijn en oppervlakte. Door deze vormen te gebruiken, worden de ontwerpen een eenvoudig maar totaal verbluffend kunstwerk, beïnvloed door het art deco-tijdperk van design. Art Deco verscheen voor het eerst in Frankrijk in de jaren 1920. Deze stijl zou kunnen worden gecodeerd als een modernisme, een kubisme, een klein beetje oud Egypte. De patronen in de ART DECO collectie zijn geïnspireerd op deze codes en bestaan ​​uit kleuren, wit gecombineerd met zwarte en grijze beigetinten. Extra kleuren spreiden het kleurenspectrum van rood tot geel, oranje, tegels en paars.

silkycoll_2.jpg

SILKY-collectie, een inspiratiebron voor ontwerpers, trekt de aandacht met zijn assertieve kleuren en bijzondere, originele ontwerpen. De SILKY-collectie ondersteunt de verbeelding, speelt de hoofdrol in de ruimte en begeleidt andere decoratie-elementen. Het meest onderscheidende kenmerk van stoffen; De textuur is vergelijkbaar met natuurlijke texturen zoals linnen en zijde, en de patronen zijn vergelijkbaar met borduurwerk. Hoewel de stoffen in de collectie met deze eigenschap een luxe uitstraling geven, kunnen ze in tegenstelling tot natuurlijke producten gewassen worden.

MAESTRO-COLLECTIE

De weg naar een decoratie die er in onze ogen stijlvol en betekenisvol uitziet, is door harmonie te creëren tussen alle elementen. Alle elementen hebben hun eigen gevoelens en als je ze op een evenwichtige manier weet te gebruiken, zullen die elementen je bij binnenkomst in harmonie begroeten en het mooiste lied zingen als een orkest.

 

Het is een onmiskenbaar feit dat de stof de maestro van dat orkest is. In een orkest is de maestro de sleutelpersoon die de artistieke leiding geeft, net als de rol van stof in een decoratie. Stoffen zijn de sleutels tot de geest van een ruimte, zoals een maestro dat doet in een lied.

De manier waarop we deze sleutels allemaal gebruiken, is anders. Terwijl sommigen van ons deze sleutel gebruiken om een ​​warm gevoel toe te voegen met lange, vloeiende, ongebreidelde tule, kunnen sommigen van ons hem gebruiken om een ​​versiering te verfraaien, zoals een sjaal om de nek van een vrouw. Terwijl sommigen van ons liever alleen effen stoffen gebruiken om de sterke uitstraling van de decoratie te behouden, gebruiken ze soms die sleutel om de deuren van een kleurrijke wereld te openen en de decoratie buitengewoon bevoorrecht te maken. Ongetwijfeld zijn de meest speciale sleutels degenen die de plaats één op een miljoen maken.

Het leven is van jou, dit is jouw huis en dit is jouw lied. Nu je de componist van je leven bent, kies je maestro en begin je met je lied. Je zult de beste diners hebben met je familie, je kinderen opvoeden en gezellige gesprekken voeren met je vrienden en het allerbelangrijkste, open de deuren van je droomwereld.

maestrobg.png

Catalogues

With English Subtitle

Our YouTube Channel

TELAMOR
01:54
T E L A M O R | Hız Yapmak, Sanat Nedir?
09:57

T E L A M O R | Hız Yapmak, Sanat Nedir?

Uzun bir aradan sonra heyecanlı bir çekim oldu benim için. Doğal olsun istedim çünkü konumuz bunu gerektirdi. Yeni normale dönüşte çokça düşündük. Şimdi işyerlerimize kavuştuk, tedbirli bir şekilde sağlıkla nice güzel günlerimiz olsun! Konumuz hız yapmak ve sanatın tanımı... Hızlı çözünürlüğü düşürür ve gözlem yapmamıza mani olur. Sürekli yeni bir şeyler isteme arzusu doğurur ve elimizdekilerin kıymetini bilmeyi azaltır. Sektörümüz için düşünürsek; herkes sürekli yenilik istiyor ama hiç fark edilmemiş nice kumaşlar var sektörümüzde. Sadece Telamor’u değil çayınızı koyun, en sevdiğiniz müziği açın ve o gün müşteriye bakmayın... Kumaşlarınıza bakın içlerindeki güzelliğe bakın. Onların eskisi yenisi yok. Bu hızlı tüketim dünyasına hep beraber alet olmayalım. Yavaşlayalım. Burada yavaşlamak daha az çalışmak değil, zihnimizi yavaşlatmak.... Koşan bir zihin verimsizleşir ve taklit etmeye başlar. Çünkü yetişemez. Komşular bir dahaki güne perde yetiştirmek için en yeni, en mükemmel perdeyi ister mesela çünkü sohbeti değil evine gelenlerin evini beğenecek olmasını düşünür. Perde sanatkarı ise hızla cevap verebilmek için başka birini taklit eder. Sonra ürün koleksiyonerleri bu yenilik ve hız dünyasında çaresiz kalıp birbirlerini taklit eder. İhtiyacımızın çok fazlası kartela asılı ve ihtiyacımızın çok fazlası para hayalimiz var. Kendi içimize dönersek yavaşlarsak 10 tane birbirine benzeyen şey yerine ülkemiz için bile katma değerli şeyler üretebiliriz. Yavaşlarsak tasarım gücümüz gelişir. Yavaşlarsak hayattan tad alacağız. Yavaşlayalım mı? :) Bolca sevgiler! Müzik: Kevin MacLeod sanatçısının Light Sting adlı şarkısı, Creative Commons Attribution lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) altında lisanslıdır. Kaynak: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100433 Sanatçı: http://incompetech.com/
maestrosiyahbeyaz.jpg

maestro Collectıon

Image by Wolfgang Hasselmann

VOGUE COLLECTION

night-clouds-trees-stars.jpg

GLAMOROUS COLLECTION

Hayvanlarla Peyzaj

ARTDECO COLLECTION

büyütülmüş Çim

ECLECTIC COLLECTION

Originele ontwerpen gemaakt in onze patroonwerkplaats worden verkoopklaar gemaakt in onze productiefaciliteiten door met precisie te werken in speciale kleurlaboratoria.

ZAKELIJK CATALOGUS

_DSC5267.JPG
_DSC6092.jpg

Laat het je eerst weten

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Bedankt voor het indienen!

LIEFDE IN STOF

© 2020 T E L A M O R

Telamor is een textiemerk van Ahsen Tekstil.

Online winkel is niet beschikbaar in uw land

png-transparent-mastercard-logo-american
bottom of page