top of page

OVER

HET BEDRIJF

Telamor; Het is een deskundig bedrijf in zijn vak met zijn 3 generaties ervaring en tradities. Telamor familie; Het bestaat uit een team dat zich richt op het produceren van producten en diensten zonder in te boeten aan ontwerpkwaliteit.


Het werd opgericht in 1984 onder het motto "De mooiste stoffen produceren" met de naam Ahsen, wat "de mooiste" betekent. Ahsen Tekstil heeft met zijn naam al 3 generaties lang significant succes geboekt. Het voldoet volledig aan de betekenis van de naam Telamor, wat liefde voor stof betekent, en blijft produceren met alleen liefde.

DSC_2477.jpg

2070

UNIQUE DESIGN

Onze visie & missie

Bij Telamor zullen we altijd onze dromen waarmaken, zodat onze collecties altijd uniek blijven en verkocht worden door vooraanstaande mensen. Dit merk is opgedragen aan alle stoffenliefhebbers die we hebben ontmoet en in de toekomst zullen ontmoeten.
_DSC4050.jpg

OVER

MIJLPALEN

OVER

MIJLPALEN

1974

BEGIN VAN HET VERHAAL

Abdullah Kış en Ömer Lütfi Kış begonnen hun werk in de textielsector in Istanbul.
 

1984

STICHTING AHSEN TEXTIEL 

Het registreerde zijn commerciële bestaan ​​als Ahsen Tekstil Trade and Industry Limited Company.

1984

WAAROM AHSEN?

De reden om voor de naam "Ahsen" te kiezen, wat het mooiste betekent, is de liefde om de mooiste stoffen van die jaren te produceren.

1998

NENİS

Bedrijfspartners; Ze besloten het dealerschapsproces onder een merknaam te verzamelen en richtte het merk Nenis op.
 

1998

MERK SUCCESSEN

Het merk Nenis wer het leidende merk van zijn tijd en bereikte in eigen land meer dan 700 verkooppunten. De exportverkoop begon ook met het eerste merk Nenis.

2005

FABRIEK VESTIGING

Met de beslissing van de raad van bestuur werd de eerste productiefaciliteit van Ahsen Tekstil opgericht in Bursa onder leiding van Ömer Faruk Kış.

2005

BELANG VAN DE PRODUCTIE

Ömer Faruk Kış; Ahsen Tekstil begon in deze jaren met het maken van originele ontwerpen met het motto "de mooiste stoffen maken".

2010

TELAMOR

Het wereldberoemde merk Telamor van Ahsen Textiel werd opgericht.

2010

DERDE GENERATIE

Met de oprichting van Telamor nam de derde generatie van de familie, Ahsen Kış Sarıtaş, het merkmanagementproces op zich.

2010

WAAROM TELAMOR?

Tela: Stof Amor: Liefde Telamor: Stof liefde

2012

GROEI VAN PRODUCTIEFACILITEITEN

De deuren van de tweede productiefaciliteit van Ahsen Tekstil gingen open.

2012

NIEUW FABRIEK

Ahsen Tekstil is nu begonnen de sector te domineren met nieuwe technieken.

2015

ZIJN WE VERHUIST

Ahsen Textiel verhuisde van de Europese kant naar zijn nieuwe plein aan de Anatolische kant met een opervlakte van 3500 m² om zijn hoofdkantoor en hoofdmagazijn onder een dak te combineren.

2015

AHSEN PLAZA

Şerifali Mahallesi Türker Caddesi Miras Sokak No: 37-39 Pk: 34775 Ümraniye | İstanbul

2018

DE GOUDEN EEUW VAN EXPORT

Ahsen Textiel heeft stoffenliefhebbers in vele delen van de wereld ontmoet met zijn kwalitatieve commerciële houding in de sector gedurende vele jaren en zijn originele collecties die zichzelf vernieuwen.

2018

BEURZEN BIJGEWOOND

Evteks Türkiye, Heimtextil Frankfurt, Heimtextil Moscow, Decorex England Pitak Expo, Poland Design, Forum Poland, Proposte Italy.

2019

SNELLE STAPPEN BIJ DE EXPORT

Met de toevoeging van 11 nieuwe landen aan het exportnetwerk is het aantal geëxporteerde landen gestegen tot 41

2020

NEDERLANDSE ZIJDE

In Nederland is een opslag- en distributiecentrum opgericht om de dienstverlening naar landen binnen de Europese Unie te versnellen.

bottom of page